Audi felnik

Válogass több 100 db alu felni közül a legújabb trendek, stílusok és formák szerint kínálva az alufelnikereső.net Audi járműre. Akár általános formáról van szó, akár különleges fényezésekkel, magasfényű nyári alufelnik mellett kínálatunkban megtalálhatóak a téli használatra alkalmas modellek is. A kedvező ár a jó minőség mellett közkedvelt alufelni-vé teszi az alufelnikereso.net alufelniket. Kínálatunk maximálisan kielégítik korunk legfrissebb felni trendjeit, ill. a klasszikus vagy luxus kedvelői is megtalálják a számukra megfelelő felni-ket.

 

Az Audi német autómárka, amely a Volkswagen-csoportba tartozik. Az Audi Bajorországban, Ingolstatdtban székel. Az Audi logója, a négy kerék egyet jelent az egyik legrégebbi német autógyárral. Lényegében négy, addig független gyár egyesüléséből jött létre: az Audi, a DKW, a Horch és Wanderer társult. 1969-ben hozzájuk csatlakozott az NSU is, amelyek így együttesen alkotják a mai Audi alapját.

 

Ebben a kategóriában megismerkedhetsz az alufelnik egyedi formavilágú termékeivel, melyek olyan hangulatot varázsolnak Audi autódnak, amilyet csak szeretnél.

 

emailE-mail: info@alufelnikereso.net

Weboldalunkon sütiket ("cookies") alkalmazunk látogatottság elemzési célokra
További információ     Egyetértek