Land Rover felnik

Válogass több 100 db alu felni közül a legújabb trendek, stílusok és formák szerint kínálva az alufelnikereső.net Land Rover járműre. Akár általános formáról van szó, akár különleges fényezésekkel, magasfényű nyári alufelnik mellett kínálatunkban megtalálhatóak a téli használatra alkalmas modellek is. A kedvező ár a jó minőség mellett közkedvelt alufelni-vé teszi az alufelnikereso.net alufelniket. Kínálatunk maximálisan kielégítik korunk legfrissebb felni trendjeit, ill. a klasszikus vagy luxus kedvelői is megtalálják a számukra megfelelő felni-ket.

 

A Rover cég első klasszikus terepjárója a Land Rover (újabban Land Rover Defender) volt, ami azonnal világhírűvé is tette a márkát. A Land Rover így már 1948-tól egyet jelent a megbízható, strapabíró, praktikus terepjárókkal. Az említett Land Rover modell tervezésénél az amerikai Jeep katonai járgányából inspirálódtak a mérnökök. A Rover Companyt idővel felvásárolta a BMW, 2008-ban pedig az indiai Tata-csoport kezébe került az irányítás. A Land Rovert fokozatosan számos új modell követte (Range Rover, Land Rover Freelander, Land Rover Discovery).

 

Ebben a kategóriában megismerkedhetsz az alufelnik egyedi formavilágú termékeivel, melyek olyan hangulatot varázsolnak Land Rover autódnak, amilyet csak szeretnél.

emailE-mail: info@alufelnikereso.net

Weboldalunkon sütiket ("cookies") alkalmazunk látogatottság elemzési célokra
További információ     Egyetértek