Mankókerék

Mankókerék

Mankókerék, pótkerék, minden típusú személyautóra - járműre

Mankókerék szerszámkészlettel együtt MAK wheels

 

 

 

Jelenleg egyre inkább azt tapasztaljuk, hogy az autók nem tartalmaznak pótkereket (mankókereket) a jármű alapfelszereltségében. Valaha nem lehetet volna elképzelni egy járművet teljes pótkerék nélkül. Először is helytakarékosságról volt szó, mert ezeknek a pótkerékeknek a nagy része a csomagtér fedele alatt helyezkedik el, így spórolni lehet nagyon sokk plusz szükséges térhelyet.

 

Fontos információ a mankókerék vásárlásakor: több fajta mankokereket lehet találni az interneten. A csavarok mérete és osztókör kiválasztása után fontos felismerni, hogy a pótkerék (mankókerék) nem csak a felniröl és a gumiról szól. A gumiabroncs sérülése esetén a járművet fel kell emelni, és a megfelelő kerékcsavarnak rendelkezésre kell állnia. Ezt a tényt az ügyfelek gyakran elfelejtik, így maga a mankókerék is csak dísz. Ezért kínáljuk praktikus csomagban tárolózsákban, emelővel és csavarkulccsal együtt.

 

Közlekedés pótkerékkel

A pótkerék használata előtt vegye figyelembe a következőket:

- Ügyeljen arra, hogy megfelelően legyen felszerelve a pótkerék.
- Ellenőrizze, nincsenek-e sérülések vagy lyukak a pótkerék futófelületén vagy oldalfalán.
- Ügyeljen a sebességre – vegye figyelembe a jármű és a gumiabroncs gyártója által előírt megengedett sebességet és megtehető távolságot.
- A pótkereket csak a gumiszervizig vezető úton használja. A pótkerékként használt normál keréken kívül minden más megoldás csak ideiglenesnek tekintendő.

 

Mindig forduljon szakértőhöz, ha bizonytalan a megfelelő pótkerék kiválasztásában. Keresőnk használatával megtalálhatja az Önnek megfelelő mankókereket.

Kérjük írja meg milyen típusú járműre szeretné a mankókereket és mi küldünk ajánlatot e-mailben: info@alufelnikereso.net

 

telefonTel: +36 70 30 11 022 emailE-mail: info@alufelnikereso.net