Vissza

TPMS guminyomás - érzékelő szenzor - 1 szett (4 darab) FELNI

68 000 Ft42 000 Ft Bruttó35 000 Ft Nettó

42000,-Ft - az ár tartalmazz 4 darab TPMS Mate nyomás érzékelőt (OEM érzékelők). Minden autóval kompatibilis.

Feltanítás járműre: INGYEN

Utánvéttel történő szállítás címre 4 darabnál: INGYEN

(a megrendelés után a szállítási költséget töröljük - 0Ft)

A készlet előnyös áron kapható!

Az általunk kínált TPMS érzékelőket adott autóra programozzuk. Rendelésnél kérem tüntesse fel megjegyzésbe a járműje adatait: AUTÓMÁRKA, MODELLTÍPUS, GYÁRTÁSI év. Megadunk nekik gyári ID kódokat egy TPMS berendezésel és így onnantól kezdve arra a járműre lesznek hangolva a szelepek!

A SAE szabványok betartására tesztelve és tanúsítva. A sorozatszámok garantálják a részegységek minőségét és a hibamentességet.

KIS SÚLY: könnyebb, mint a piacon elérhető érzékelők többsége, ugyanakkor nagy és hosszú ideig tartó biztonságot és megbízhatóságot biztosít.

HOSSZÚ ÉLETTARTAMÚ ELEM: Az élvonalbeli elem biztosítja az érzékelő hosszú élettartamát, ami hosszabb, mint az érzékelők legnagyobb részénél, minőségi alkatrészeket garantálva.

Beszerelés után a járműtől fügően vagy azonnal működni fog a TPMS érzékelő vagy el kell végezni egy tanítási folyamatot ahol el kell menteni az új ID-kódokat. Az utóbbi folyamatot azonban a komolyabb gumiszervízek bármelyikében el tudják végezni az átszerelés alkalmával.TPMS – Tyre Pressure Monitoring System egy guminyomás figyelő rendszer mely folyamatosan monitorozza és jelzi a keréknyomás és hőmérséklet változást a kerékabroncsban, programozható.
Ha alacsony nyomást érzékel, azt automatikusan jelzi a jármű vezetőjének és felvillan egy lámpa a műszerfalon.

A szenzorok működését egy lítium elem biztosítja, amelynek várható élettartama 5-8 év, de az élettartamot a futásteljesítmény is befolyásolja.Bizonytalan a vásárlást illetően?

telefonTel: +36 70 30 11 022 emailE-mail: info@alufelnikereso.net