Vissza

TPMS guminyomás - érzékelő szenzor - 1 szett (4 darab) FELNI

68 000 Ft44 000 Ft Bruttó36 667 Ft Nettó

TPMS szenzor

44000,-Ft - az ár tartalmazz 4 darab TPMS Mate nyomás érzékelőt (OEM érzékelők). Minden autóval kompatibilis.

Feltanítás járműre: INGYEN

Házhoz szállítás: 24-48 óra

A készlet előnyös áron kapható!

Az általunk kínált TPMS érzékelőket adott autóra programozzuk. Rendelésnél kérem tüntesse fel megjegyzésbe a járműje adatait: AUTÓMÁRKA, MODELLTÍPUS, GYÁRTÁSI év. Megadunk nekik gyári ID kódokat egy TPMS berendezésel és így onnantól kezdve arra a járműre lesznek hangolva a szelepek!

A SAE szabványok betartására tesztelve és tanúsítva. A sorozatszámok garantálják a részegységek minőségét és a hibamentességet.

KIS SÚLY: könnyebb, mint a piacon elérhető érzékelők többsége, ugyanakkor nagy és hosszú ideig tartó biztonságot és megbízhatóságot biztosít.

HOSSZÚ ÉLETTARTAMÚ ELEM: Az élvonalbeli elem biztosítja az érzékelő hosszú élettartamát, ami hosszabb, mint az érzékelők legnagyobb részénél, minőségi alkatrészeket garantálva.

Beszerelés után a járműtől fügően vagy azonnal működni fog a TPMS érzékelő vagy el kell végezni egy tanítási folyamatot ahol el kell menteni az új ID-kódokat. Az utóbbi folyamatot azonban a komolyabb gumiszervízek bármelyikében el tudják végezni az átszerelés alkalmával.


TPMS – Tyre Pressure Monitoring System - egy guminyomás figyelő rendszer mely folyamatosan monitorozza és jelzi a keréknyomás és hőmérséklet változást a kerékabroncsban, programozható. Ha alacsony nyomást érzékel, azt automatikusan jelzi a jármű vezetőjének és felvillan egy lámpa a műszerfalon. A szenzorok működését egy lítium elem biztosítja, amelynek várható élettartama 5-8 év.

Bizonytalan a vásárlást illetően?

emailE-mail: info@alufelnikereso.net

Weboldalunkon sütiket ("cookies") alkalmazunk látogatottság elemzési célokra
További információ     Egyetértek