Volkswagen felnik

Válogass több 100 db alu felni közül a legújabb trendek, stílusok és formák szerint kínálva az alufelnikereső.net Volkswagen járműre. Akár általános formáról van szó, akár különleges fényezésekkel, magasfényű nyári alufelnik mellett kínálatunkban megtalálhatóak a téli használatra alkalmas modellek is. A kedvező ár a jó minőség mellett közkedvelt alufelni-vé teszi az alufelnikereso.net alufelniket. Kínálatunk maximálisan kielégítik korunk legfrissebb felni trendjeit, ill. a klasszikus vagy luxus kedvelői is megtalálják a számukra megfelelő felni-ket.

 

A Volswagen konszern német autóipari vállalat, amely Wolfsburgban székel. A Volkswagen elnevezés „népi járművet” jelent. A névadó Volkswagenen kívül a cégcsoporthoz olyan márkák tartoznak, mint az Audi, a Seat, a Škoda, a Bentley, a Bugatti, a Lamborghini, a Porsche, a Ducati, a Scania és a MAN. Külön leányvállalatot (Volkswagen Group China) Kínában, a legnagyobb felvevőpiacon tart fenn a Volkswagen-csoport. 2011-ben 9,3 millió autót adott el a Volkswagen, ami 200 milliárd eurós évi forgalomnak felel meg. A Volkswagen piaci részesedése abban az évben több mint 12% volt.

 

Ebben a kategóriában megismerkedhetsz az alufelnik egyedi formavilágú termékeivel, melyek olyan hangulatot varázsolnak Volkwagen autódnak, amilyet csak szeretnél.

emailE-mail: info@alufelnikereso.net

Weboldalunkon sütiket ("cookies") alkalmazunk látogatottság elemzési célokra
További információ     Egyetértek