Chevrolet felnik

Válogass több 100 db alu felni közül a legújabb trendek, stílusok és formák szerint kínálva az alufelnikereső.net Chevrolet járműre. Akár általános formáról van szó, akár különleges fényezésekkel, magasfényű nyári alufelnik mellett kínálatunkban megtalálhatóak a téli használatra alkalmas modellek is. A kedvező ár a jó minőség mellett közkedvelt alufelni-vé teszi az alufelnikereso.net alufelniket. Kínálatunk maximálisan kielégítik korunk legfrissebb felni trendjeit, ill. a klasszikus vagy luxus kedvelői is megtalálják a számukra megfelelő felni-ket.

 

A Chevrolet amerikai autómárka, 1909-ben alapították. A Chevrolet a General Motors-konszernbe tartozik. A két alapító Louis Chevrolet és William Durant volt. Hat évvel később azonban összevesztek, és Chevrolet eladta a részesedését Durantnak. Rá egy évre pedig az új tulaj beolvasztotta a Chevrolet Motor Car Companyt a General Motorsba. A Chevrolet az 1953-as New York-i autókiállításán mutatta be az azóta kultikusnak számító Corvette-et. 2004 óta a Daewoo autóin, pontosabban azok motorháztetőjén is ott virít a Chevrolet logója.

 

Ebben a kategóriában megismerkedhetsz az alufelnik egyedi formavilágú termékeivel, melyek olyan hangulatot varázsolnak Chevrolet autódnak, amilyet csak szeretnél.

telefonTel: +36 70 30 11 022 emailE-mail: info@alufelnikereso.net