Citroen felnik

Válogass több 100 db alu felni közül a legújabb trendek, stílusok és formák szerint kínálva az alufelnikereső.net Citroen járműre. Akár általános formáról van szó, akár különleges fényezésekkel, magasfényű nyári alufelnik mellett kínálatunkban megtalálhatóak a téli használatra alkalmas modellek is. A kedvező ár a jó minőség mellett közkedvelt alufelni-vé teszi az alufelnikereso.net alufelniket. Kínálatunk maximálisan kielégítik korunk legfrissebb felni trendjeit, ill. a klasszikus vagy luxus kedvelői is megtalálják a számukra megfelelő felni-ket.

 

A Citroen francia autómárka. A Citroen gyárat André Citroen alapította 1919-ben. Napjainkban a Groupe PSA részeként működik. A Citroen történetében nagyon fontos év volt a 2000-es: ekkor jelent meg az új C-családjának első modellje, a Citroen C5. A további modellek: Citroen C1, Citroen C2, Citroen C3 és C3 Picasso, Citroen C4 és C4 Picasso, Citroen C5, Citroen C6, Citroen C8 és Citroen C-Crosser. Az újabb mérföldköhöz 2010-ben érkezett el a francia autógyár: ekkor egy luxusfelszereltségű családot indított útjára. Modelljeik a DS márkajelet viselték, amely 2016-ban önállósodott.

 

Ebben a kategóriában megismerkedhetsz az alufelnik egyedi formavilágú termékeivel, melyek olyan hangulatot varázsolnak Citroen autódnak, amilyet csak szeretnél.

emailE-mail: info@alufelnikereso.net

Weboldalunkon sütiket ("cookies") alkalmazunk látogatottság elemzési célokra
További információ     Egyetértek