Dacia felnik

Válogass több 100 db alu felni közül a legújabb trendek, stílusok és formák szerint kínálva az alufelnikereső.net Dacia járműre. Akár általános formáról van szó, akár különleges fényezésekkel, magasfényű nyári alufelnik mellett kínálatunkban megtalálhatóak a téli használatra alkalmas modellek is. A kedvező ár a jó minőség mellett közkedvelt alufelni-vé teszi az alufelnikereso.net alufelniket. Kínálatunk maximálisan kielégítik korunk legfrissebb felni trendjeit, ill. a klasszikus vagy luxus kedvelői is megtalálják a számukra megfelelő felni-ket.

A Dacia egy román autómárkaként jött létre 1966-ban. Azonban már két év múlva megszületett a megegyezés a Renault és a román fél között, így a Dacia 1100-as gyártása már a franciák égisze alatt indult meg 1968-ban. Jogilag 1999-ben változott némileg a helyzet, amikor a Dacia részvényeinek 51%-os birtokosává hivatalosan is a Renault vált. Ez az arány fokozatosan nőtt, a Renault jelenleg már közel 100%-ban tulajdonolja a Daciát.

 

Ebben a kategóriában megismerkedhetsz az alufelnik egyedi formavilágú termékeivel, melyek olyan hangulatot varázsolnak Dacia autódnak, amilyet csak szeretnél.

emailE-mail: info@alufelnikereso.net

Weboldalunkon sütiket ("cookies") alkalmazunk látogatottság elemzési célokra
További információ     Egyetértek