Fiat felnik

Válogass több 100 db alu felni közül a legújabb trendek, stílusok és formák szerint kínálva az alufelnikereső.net Fiat járműre. Akár általános formáról van szó, akár különleges fényezésekkel, magasfényű nyári alufelnik mellett kínálatunkban megtalálhatóak a téli használatra alkalmas modellek is. A kedvező ár a jó minőség mellett közkedvelt alufelni-vé teszi az alufelnikereso.net alufelniket. Kínálatunk maximálisan kielégítik korunk legfrissebb felni trendjeit, ill. a klasszikus vagy luxus kedvelői is megtalálják a számukra megfelelő felni-ket.

 

A Fiat olasz autómárka, a Fiat Group csoportjába tartozik. A Fiat egyértelműen a legnagyobb olasz autógyártó. Fiat Automobiles S.p.A. néven 2007-től emlegetik, amikor a cég átszervezte a működését. A legelső Fiat-modell még 1899-ben készült, Fabbrica Italiana Automobil Torino (FIAT) néven. A 80-as években a versenysorozatokban a Fiat helyét a Lancia vette át, majd hosszabb szünet után, 2003-ban egy Fiat Puntóval rajthoz álló pilóta nyerte az olasz ralibajnokságot. 2006-ban pedig már a rali-Eb-t nyerte egy versenyző Fiat Grande Punto S2000-rel. Ezt a sikert újabb Fiat-győzelmek követték 2009-ben, 2010-ben és 2011-ben.

 

Ebben a kategóriában megismerkedhetsz az alufelnik egyedi formavilágú termékeivel, melyek olyan hangulatot varázsolnak Fiat autódnak, amilyet csak szeretnél.

emailE-mail: info@alufelnikereso.net

Weboldalunkon sütiket ("cookies") alkalmazunk látogatottság elemzési célokra
További információ     Egyetértek