Jeep felnik

Válogass több 100 db alu felni közül a legújabb trendek, stílusok és formák szerint kínálva az alufelnikereső.net Jeep járműre. Akár általános formáról van szó, akár különleges fényezésekkel, magasfényű nyári alufelnik mellett kínálatunkban megtalálhatóak a téli használatra alkalmas modellek is. A kedvező ár a jó minőség mellett közkedvelt alufelni-vé teszi az alufelnikereso.net alufelniket. Kínálatunk maximálisan kielégítik korunk legfrissebb felni trendjeit, ill. a klasszikus vagy luxus kedvelői is megtalálják a számukra megfelelő felni-ket.

 

A Jeep amerikai autómárka, a legrégebbi, amely terepjárókat gyárt, időben még a Land Rovert is megelőzte. A Jeep jelenleg a Chrysler cég tulajdona.
A Jeep szó eredete homályos, a leggyakrabban emlegetett magyarázat szerint a GP szó – ami az angol Government Purposes vagy General Purposes rövidítése, jelentése kormányzati célokra vagy általános célokra – „kiejtéséből“ származik („dzsííp“). A legelső Jeep-modell alapjául az a Bantam BRC szolgált, amely a második világháborút követő években vált népszerűvé.

 

Ebben a kategóriában megismerkedhetsz az alufelnik egyedi formavilágú termékeivel, melyek olyan hangulatot varázsolnak Jeep autódnak, amilyet csak szeretnél.

emailE-mail: info@alufelnikereso.net

Weboldalunkon sütiket ("cookies") alkalmazunk látogatottság elemzési célokra
További információ     Egyetértek