Lada felnik

Az orosz Lada Togliattiban készül, a VAZ (vagy AvtoVAZ) néven ismert gyárban. Az első, sorozatban gyártott Lada 1970-ben hagyta el a gyárat. Érdekesség volt, hogy akkor, a szovjet érában a Lada márkanevet csak az exportra szánt autóknál használták, a saját piacon Zsiguli néven forgalmazták a kocsikat, s így kerültek a környező szocialista országokba is.A 80-as években aztán minden Zsiguli-modellt Ladára kereszteltek át. Az AvtoVAZ jelenleg a francia Renault alá tartozik, és továbbra is foglalkozik Lada személyautók gyártásával is.

 

Válogass közel 1000 db alu felni közül a legújabb trendek, stílusok és formák szerint kínálva az alufelnikereső.net Lada járműre. Akár általános formáról van szó, akár különleges fényezésekkel, magasfényű nyári alufelnik mellett kínálatunkban megtalálhatóak a téli használatra alkalmas modellek is. A kedvező ár a jó minőség mellett közkedvelt alufelni-vé teszi az alufelnikereso.net alufelniket. Kínálatunk maximálisan kielégítik korunk legfrissebb felni trendjeit, ill. a klasszikus vagy luxus kedvelői is megtalálják a számukra megfelelő felni-ket.

 

Ebben a kategóriában megismerkedhetsz az alufelnik egyedi formavilágú termékeivel, melyek olyan hangulatot varázsolnak Lada autódnak, amilyet csak szeretnél.

 

emailE-mail: info@alufelnikereso.net

Weboldalunkon sütiket ("cookies") alkalmazunk látogatottság elemzési célokra
További információ     Egyetértek