Mercedes-Benz felnik

Válogass több 100 db alu felni közül a legújabb trendek, stílusok és formák szerint kínálva az alufelnikereső.net Mercedes járműre. Akár általános formáról van szó, akár különleges fényezésekkel, magasfényű nyári alufelnik mellett kínálatunkban megtalálhatóak a téli használatra alkalmas modellek is. A kedvező ár a jó minőség mellett közkedvelt alufelni-vé teszi az alufelnikereso.net alufelniket. Kínálatunk maximálisan kielégítik korunk legfrissebb felni trendjeit, ill. a klasszikus vagy luxus kedvelői is megtalálják a számukra megfelelő felni-ket.

 

A Mercedes-Benz egy német autómárka. A története még 1880 előttre nyúl vissza, amikor Gottlieb Daimler és Karl Benz egymástól függetlenül feltalálták a nagy fordulatszámú motort és magát az automobilt, amivel forradalmasították a közlekedést. Az első Mercedest tartják az első modern automobilnak. Ez a Mercedes versenyzésre szolgált, 35 lóerős teljesítménnyel. Az akkori időben hatalmas fejlesztésnek számított, hogy a Mercedesnek alacsonyan volt a súlypontja, sajtolt acél váza és könnyű, nagy teljesítményű motora volt. Ezt az első Mercedest Wilhelm Maybach álmodta meg.

 

Ebben a kategóriában megismerkedhetsz az alufelnik egyedi formavilágú termékeivel, melyek olyan hangulatot varázsolnak Meredes autódnak, amilyet csak szeretnél.

emailE-mail: info@alufelnikereso.net

Weboldalunkon sütiket ("cookies") alkalmazunk látogatottság elemzési célokra
További információ     Egyetértek