Mitsubishi felnik

Válogass több 100 db alu felni közül a legújabb trendek, stílusok és formák szerint kínálva az alufelnikereső.net Mitsubishi járműre. Akár általános formáról van szó, akár különleges fényezésekkel, magasfényű nyári alufelnik mellett kínálatunkban megtalálhatóak a téli használatra alkalmas modellek is. A kedvező ár a jó minőség mellett közkedvelt alufelni-vé teszi az alufelnikereso.net alufelniket. Kínálatunk maximálisan kielégítik korunk legfrissebb felni trendjeit, ill. a klasszikus vagy luxus kedvelői is megtalálják a számukra megfelelő felni-ket.

 

A Mitsubishi japán autógyártó. A Mitsubishi Tokió Minato nevű negyedében székel. 2011-ben a Mitsubishi Motors volt a világ hatodik legnagyobb autógyára és egyúttal az évi legyártott modellek száma alapján is ezt a helyezést érte el. A cég a Mitsubishi Keirecu ipari konszern részeként működött, mely 1970-ben vált ki a Mitsubishi Heavy Industries anyacégből. A Mitsubishi szoros kapcsolatban áll a Chryslerrel, a Citroennel és a Peugeot-val is, együtt fejlesztették ki a Mitsubishi Outlander SUV-ot, a Citroen C-Crossert és a Peugeot 407-est.

 

Ebben a kategóriában megismerkedhetsz az alufelnik egyedi formavilágú termékeivel, melyek olyan hangulatot varázsolnak Mitsubishi autódnak, amilyet csak szeretnél.

emailE-mail: info@alufelnikereso.net

Weboldalunkon sütiket ("cookies") alkalmazunk látogatottság elemzési célokra
További információ     Egyetértek