Nissan felnik

Válogass több 100 db alu felni közül a legújabb trendek, stílusok és formák szerint kínálva az alufelnikereső.net Nissan járműre. Akár általános formáról van szó, akár különleges fényezésekkel, magasfényű nyári alufelnik mellett kínálatunkban megtalálhatóak a téli használatra alkalmas modellek is. A kedvező ár a jó minőség mellett közkedvelt alufelni-vé teszi az alufelnikereso.net alufelniket. Kínálatunk maximálisan kielégítik korunk legfrissebb felni trendjeit, ill. a klasszikus vagy luxus kedvelői is megtalálják a számukra megfelelő felni-ket.

A Nissan japán autógyártó, eredeti elnevezése Datsun volt. A Nissan jelenleg az egyik legismertebb márka Japánban. Még a múlt század 50-es éveiben döntött úgy a Nissan vezetése, hogy megjelennek a modelljeikkel a világ minden piacán. A Nissan menedzsmentje szerint kis modelljeikkel piaci űrt tölthettek volna be, elsősorban Ausztráliában és az USA-ban. Utóbbi országban 1958-ban jelentek meg az első Nissanok, egy Los Angeles-i show-n. Ahogy fokozatosan fejlesztették a Nissanok sedan-változatait, illetve ahogy egyre inkább olaszos stílusú, sportos Nissanokat dobtak piacra (pl. Datsun Fairlady, a versenyekről ismert Datsun 411, 510 és 240Z)

 

Ebben a kategóriában megismerkedhetsz az alufelnik egyedi formavilágú termékeivel, melyek olyan hangulatot varázsolnak Nissan autódnak, amilyet csak szeretnél.

emailE-mail: info@alufelnikereso.net

Weboldalunkon sütiket ("cookies") alkalmazunk látogatottság elemzési célokra
További információ     Egyetértek