Skoda felnik

Válogass több 100 db alu felni közül a legújabb trendek, stílusok és formák szerint kínálva az alufelnikereső.net Skoda járműre. Akár általános formáról van szó, akár különleges fényezésekkel, magasfényű nyári alufelnik mellett kínálatunkban megtalálhatóak a téli használatra alkalmas modellek is. A kedvező ár a jó minőség mellett közkedvelt alufelni-vé teszi az alufelnikereso.net alufelniket. Kínálatunk maximálisan kielégítik korunk legfrissebb felni trendjeit, ill. a klasszikus vagy luxus kedvelői is megtalálják a számukra megfelelő felni-ket.

 

1895-ben Václav Laurin és Václav Klement megalapították a Slavia céget, amely kerékpárgyártással foglalkozott. Három évvel később ez motorkerékpárokkal bővült, akkor már Laurin&Klement néven. A Škoda Favorit modelljének módosítása a Volkswagennel együttműködve történt, és 1994. szeptember 5-én már Škoda Favorit néven jelent meg a piacon. 1996-ban debütált a Škoda Octavia, amely nagyon sokban hasonlít az Audi A3-asra és a Volkswagen Golfra. A Škoda Felicia 1998-ban ráncfelvarráson esett át, gyártását azonban 2001-ben így is befejezték.

 

Ebben a kategóriában megismerkedhetsz az alufelnik egyedi formavilágú termékeivel, melyek olyan hangulatot varázsolnak Skoda autódnak, amilyet csak szeretnél.

emailE-mail: info@alufelnikereso.net

Weboldalunkon sütiket ("cookies") alkalmazunk látogatottság elemzési célokra
További információ     Egyetértek