Tesla felnik

Válogass több 10db alufelni közül a legújabb trendek, stílusok és formák szerint kínálva az alufelnikereso.net Tesla járműre. Akár általános formáról van szó, akár különleges fényezésekkel, magasfényű nyári alufelnik mellett kínálatunkban megtalálhatóak a téli használatra alkalmas modellek is. A kedvező ár a jó minőség mellett közkedvelt alufelni-vé teszi az alufelnikereso.net alufelniket. Kínálatunk maximálisan kielégítik korunk legfrissebb felni trendjeit, ill. a klasszikus vagy luxus kedvelői is megtalálják a számukra megfelelő felni-ket.

A Tesla elektromos meghajtású autók gyártására alapított amerikai vállalat, amely idővel más megújuló energiára épülő területre, így például a villamosenergia-tároló egységek, vagy napelemek kutatásába, gyártásába is belépett. Központja a Szilícium-völgyben található.

A cég most két teljesen elektromos modellt gyárt: a S modellt és a X modellt. A 3-as modell, a Tesla 15 éves tervének csúcspontja, amely egy kisebb, megfizethetőbb elektromos autót szeretne kínálni a fogyasztók számára.

emailE-mail: info@alufelnikereso.net

Weboldalunkon sütiket ("cookies") alkalmazunk látogatottság elemzési célokra
További információ     Egyetértek