Volvo felnik

Válogass több 100 db alu felni közül a legújabb trendek, stílusok és formák szerint kínálva az alufelnikereső.net Volvo járműre. Akár általános formáról van szó, akár különleges fényezésekkel, magasfényű nyári alufelnik mellett kínálatunkban megtalálhatóak a téli használatra alkalmas modellek is. A kedvező ár a jó minőség mellett közkedvelt alufelni-vé teszi az alufelnikereso.net alufelniket. Kínálatunk maximálisan kielégítik korunk legfrissebb felni trendjeit, ill. a klasszikus vagy luxus kedvelői is megtalálják a számukra megfelelő felni-ket.

 

A Volvo autómárkát 1927. április 14-én alapították Göteborgban, amikor a golyóscsapágyokat gyártó SKF-től levált a kocsikkal foglalkozó részleg. Maga a Volvo-csoport elnevezés 1944-től használatos. A volvo szó a latin „volvere” kifejezésből származik, ami forgást, pörgést jelent, utalva a golyóscsapágyokra. A Volvo megnevezést 1911-ben regisztrálták, mint az SKF AB-n belüli, különálló céget. Ugyanakkor a Volvót mint védjegyet is bejegyeztették, speciális golyóscsapágyok gyártására, de ez csak rövid ideig volt így.

 

Ebben a kategóriában megismerkedhetsz az alufelnik egyedi formavilágú termékeivel, melyek olyan hangulatot varázsolnak Volvo autódnak, amilyet csak szeretnél.

emailE-mail: info@alufelnikereso.net

Weboldalunkon sütiket ("cookies") alkalmazunk látogatottság elemzési célokra
További információ     Egyetértek